Never look back!

Alla inlägg under september 2011

Av Emma - 17 september 2011 02:43

Ligger här i sängen me lungorna upp i halsen p.g.a hostan, med svettan rinnande för att man tagit en alvedon..

Jag hatar det! verkligen verkligen hatar det!


Av Emma - 17 september 2011 00:26

Har legat framför datorn och tvn i soffan hela dagen, har inte sovit nåt, har varit antingen för varmt eller för kallt, har mått för illa eller haft så ont i huvudet att det bara inte går att sova..


Diskuterade lite med A idag. gick bra, men det va ingen riktig diskussion där man vinner eller förlorar, utan det var en åsikts diskussion.

Iaf, jag fick i mig mer mat idag än igår, alltid bra, även om jag mådde hyffsat illa då jag hade tre kroketter kvar, men jag åt upp dom!


Ikväll har jag typ bara kollat på tv (som jag gjort hela dagen.. xD) kollade på idol, 007 ser rött och cocktail med tom cruise (:

ganske nice actually!


Aja nu ska jag väl försöka att göra mig trött på olika vis, bygga upp så jag inte ska hosta alltför mkt inatt och sen tänkte jag nog se om jag inte kunde få liiite  mer sömn inatt än jag fick igår!

Av Emma - 16 september 2011 17:07

Nånting jag älskar..


Jag älskar att diskutera! Speciellt då det handlar om nånting som står mig nära, eller om nåt som gör mig upprörd. t.ex trafficking, det finns ingen av dom få som försökt diskuterat det me mig som vunnit den diskussionen, visserligen finns det ingen i min omkrets som tkr att trafficking är något bra, men liksom ändå!


Och sen en sak till som jag verkligen kan bli het på gröten av, är när ni säger att ett val som jag gjort är fel o blablabla, för vet ni vad, alla är värda en andra chans, ni skulle också vilja att man gav er en chans till då ni gjort något fel och att någon skulle tro på vad ni säger när ni påstår att ni har ändrats!


Så våga bara döma mig!


Av Emma - 16 september 2011 15:21

Sitter i soffan me både tv och datorn framför mig.. jag svettas hyffsat mycket..

Det värsta är att när jag tar alvedon mot min huvudvärk så hjälper den även min feber vilket gör att jag börjar svettas utav helvete.. jag ha typ varit blöt av svett :p

fast nu äre lugn.. tack o lov!!


Ah.. har inte så mkt att skriva här egentligen.. hatar att vara sjuk!

kul o veta liksom.. men men.

Nu ska jag kolla på streetdance som visas på tvn..

Av Emma - 15 september 2011 23:36

 


Så jävla bra!! xD

Av Emma - 15 september 2011 23:02


                       

                     

Av Emma - 15 september 2011 16:49

Alltid lika kul att bli sjuk!

Hade huvudvärk imorse så jag hade tänkt ta med mig en alvedon eller nåt.. men det hade vi inte såklart. Så jag for till skolan, kände mig jätte trött, hade jätte ont i huvudet och sånt men jag härdade mig igenom dagen!

sista lektionen var tuffast, det va en kille som kom och skulle prata om hur han han försörjde sig på att skriva m.m Han höll på i 1 h 30 min.. med värsta huvudvärken.. inte det lättaste, men jag gjorde det!

Gick sen ner till stan för att möta upp petra, vi gick vidare till energi huset och köpte års-månads kort. Alltså vi betalar varje månad men vi är bindna i ett år om vi inte flyttar och kan bevisa det (:
Sen for jag hem och la mig i sängen!!


Av Emma - 14 september 2011 22:37

   Aaaaaaas dålig bild i know!!

Men den får ändå duga!!

Ovido - Quiz & Flashcards