Never look back!

Alla inlägg den 28 september 2011

Av Emma - 28 september 2011 18:59

Asså jag orkar inte!


Av Emma - 28 september 2011 16:45

Hemma efter en ändå lite lång dag för mig.

Dagen börjar med orientering på skyttis med skolan, start tid: 9.17, så då började jag och Emelie att traska på i vår takt. Vi möter en jätte söt räv, o så söt han va!

Vi hittade iaf tre kontroller utan problem! men sen när vi skulle ta fjärde så tänkte vi gena i skogen från tredje till fjärde, men då hamna vi vid jäbo stugan xD som ligger i järved! xD hahahahha lite fel!

Men vi fortsätter och till slut så träffar vi på en tjej som är ganska duktig på att orientera så vi slår följe me henne (: så då efter ett litet tag med förvirring så hittar vi fjärde, möter på en vilsen tjej som Emelie känner, så då började hon gå me oss (:

Efter det så hittade vi resten utan så mkt problem :) ganska skönt!

Träffade även på min idrottslärare som jag hade i typ 8:an xD lite kul det med!


Iaf, vi var nere på skyttis igen vid typ 11, så ringde jag mamma, så vi bestämde att vi skulle träffas nere på stan (: väl där så går vi runt och kollar lite grann, skulle köpa min gosi halsduk hade jag bestämt mig, men det gjorde mamma ist :D Såå himla snäll hon är! :D

Och efter det bjöd hon på mat på uh, gött gött!

Sen blev det möte, och i typ mitten av detta möte så var jag så hiiiiimla trött, asså fyfan! så jobbigt, men jag höll mig vaken och hörde allt vi/dom sade så det va tur. Nu ligger jag i sängen me pappas slips som jag ska ha på mig ikv :p haha.

Ska väl snart ta o gå o duscha, men skulle vara skönt med en power nap, vilket jag förmodligen inte hinner.. aja. Ska sluta skriva nu, jag uttråkar väl er bara ;* haha.

Ovido - Quiz & Flashcards