Never look back!

Alla inlägg under juni 2011

Av Emma - 5 juni 2011 00:06

Jag såg dig gå iväg.. och önskade så innerligt att du bara kunde vända om komma tillbaka och säga att allt vi sa bara var en dröm, att det är väl självklart vi kan ta oss igenom även det här.. men det gjorde du inte.. Du bara gick..


Jag vet att beslutet var gemensamt, men ändå kan jag inte låta bli att skylla på mig själv, varför gjorde jag som jag gjorde? och varför hände det som hände?
Jag vet även att du inte vill att jag ska tänka såhär, men hur ska jag inte kunna gör det? hur ska jag kunna låta bli att skylla mig själv för det som hände? HUR?


En sådan stor del i mitt liv, jag kan bara inte fatta att det är över, mitt huvud vägrar att inse det, att jag måste lita på mina egna ben..


Men jag säger dig.. Det är så svårt, så oerhört svårt att jag inte vet hur det kommer att gå..


  I have many tears for you left...


Av Emma - 4 juni 2011 22:32

Nyss kommit hem från bröllopet då! :)

Var ett jätte fint bröllop och trevligt folk!

Serverade efteråt och det va till en början lite.. ja, vet inte vad jag ska kalla det men jag var så osäker så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra men till slut så blev det riktigt kul faktiskt!

Blev lite tvär på syrran för att hon blev så omedgörlig, hon vart sur o bag så man kunde ju typ inte snacka me'na! Och brorsan också, han va så uttråkad o hängde endast på mamma. Men jag försökte vifta borta det och hade det trevligt :D


Dessvärre så va jag tvungen att fara så pass tidigt som jag gjorde för att både syrran o brorsan tjatade på att få fara hem o jag ville inte riktigt vara kvar så länge som mamma ville så för att inte lägga någon extra börda på henne så for jag hem nu när mina syskon ville.. tråkigt men jag biter ihop.. det är ju trots allt inte första gången det blir såhär då jag och två av mina syskon är inblandade i något. Det är något jag bara får ta helt enkelt!

Av Emma - 4 juni 2011 10:59

Godmorgon!

Blev inte så mycket bloggande igår då jag inte hade någon lust eller ens någon ork.. kanske förståeligt? vet inte.


Iallafall vid 5 tiden igår for jag på healing, var väldigt häftigt och jag fick med mig en sten som jag skulle ha, och sen jag fick den har den inte varit långt ifrån mig asså!


Och pappa fyllde år, så vi firade honom, och fick lite gäster :)

Sen så på natten typ stack jag till andreas och kollade på star wars, inte riktigt mina favorit filmer om jag säger så ;)


Nu idag ska jag servera på ett bröllop så jag får heller inte ha vad jag vill på mig utan det ska vara svart och vit, ska jag ha kjol så måste den gå ner till knäna.. inte riktigt jag det heller men aja, har jag lovat så jag har jag. just to suck it up bitch! :p haha.

Av Emma - 3 juni 2011 13:53

En av dom bästa tiderna i mitt liv! <3

Jag kommer alltid tycka om dig <3

och du kommer alltid finnas i mitt hjärta! <3


                     

Av Emma - 3 juni 2011 00:51

Så, nu har ännu en kväll med Axel avverkats.. eller kanske inte ska säga ännu en kväll då vi knappts kunnat träffats på helgerna på- det känns som- hur länge som helst :P haha.

Men trots lite små tjafs, tjurighet, o trötthet så har kvällen varit bra :)


Vi hedde på en film- little fockers- men jag tyckte den va så seg så vi stängde av filmen o låg i sängen o bara mös/myste whatever :p Sen så drog vi igång en jävla diskussion från hur två personer kunde va lika dum i huvet när dom bara gjort 1 av 10 saker lika, o som sen slutade med min osäkerhet och vem jag är xD men det va en härlig diskussion :p


Nä, nu ska vi borsta tänderna, mysa lite och sen sova så gott :D


      Natti natti :)

Av Emma - 2 juni 2011 17:52

Förlåt älskling... <3

Av Emma - 2 juni 2011 15:36

finns egentligen inte så mycket att skriva om just nu :p

men jag har så tråkigt i väntan på att pappa o jag ska hämta Axel så jag gör ett blogg inlägg iallafall :p haha!


så bara för att jag har tråkigt så lägger jag ut lite bilder :)

enjoy! :)


                               Nu blev det många på mig :p lägger ut fler bilder på landskap o sånt annan dag, har lite bilder från norge o italien som jag kan lägga ut :)

Nu ska jag gå upp o vänta på pappa :p

Av Emma - 2 juni 2011 14:01

God morgon, lite sent men ja, det känns faktiskt som att det är morgon nu :p haha!


Iaf, jag gabbe o linus såg typ 2-3 skräckfilmer igår, vilket resulterade i att linus var liv rädd så jag lät dom sova över hos mig, hade inte tänkt det eftersom att jag tkr ibland det är lite jobbigt då folk sover över, o jag sover så dåligt..

vi klev upp vid 13 tiden ungefär :p så åt vi frukost, jag duschade, sen spela vi nå kort spel o nu ha dom gått hem :p

så nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem så vi kan fara o hämta Axel :D


  Det får bli en gammal bild på mig o Axel :)

Ovido - Quiz & Flashcards