Never look back!

Alla inlägg under juni 2011

Av Emma - 16 juni 2011 19:26

Jag känner mig ensam, tom, övergiven..

som att ingen bryr sig.. ja, som att ingen bryr sig..

Fast det bara är jag som vägrar lita på folk, för vem vet

vem dom går runt och snackar om det med?

 

Var och gymmade med Christoffer idag, vi körde mest armar, det svagaste på min kropp tror jag :p haha! Men iaf, vi körde på bra och på slutet fick jag kämpa utav helvete men jag fullförde det mesta så.

Sen så ca en timme innan jag for dit så hade cyklat hem till pappa, så jag cyklade från Järved till gullänget, vilket typ bara är uppför nästan :p När jag kom hem var hela jag blöt av svett, tror aldrig jag svettats så mycket någon gång i mitt liv :p Bra träning öre väl så!

 


Av Emma - 16 juni 2011 14:03

God morgon!

Klev upp typ 13 idag, fyfan vad skönt asså!! :D

Idag har vi inge vatten :/ så jag får väl klara mig utan det den här lilla tiden som är kvar hos mamma, för jag ska nämligen dra te farsan o jag tror det finns vatten där :D yay me! Och idag ska jag t.o.m va så pass nyttig att jag tänker ta cykeln te pappa, är jag inte för duktig?! :D


Sen så ska jag gymma idag med christoffer igen, vi hade tänkt gå på kickboxnings passset, men det blev inställt idag så vi gymmar istället :)


Och sen efter det skulle kanske Gabbe komma förbi o se en film eller något, får väl se vad som händer :)



Av Emma - 15 juni 2011 17:49

Jag försöker leva vidare

gör så gott jag kan

men trots det så kommer känslorna

när jag är alldeles ensam..

Och tankarna jag har

gör mig galen

för jag vill så gärna ha han

men jag vet att inte skulle gå..


Hans ljuva armar runt om min kropp

hans mjuka läppar som snuddar vid mina

Min kropp i hans famn.. så härligt det va!

jag minns än idag hur jag älskade när han höll om mig

när jag mådde som värst..


 

Av Emma - 15 juni 2011 12:16

Mamma ropar nerifrån trappen; Emma..?

Jag; mm.. (jätte sömnigt!)

Mamma; Klockan 10 ska vi vara på sjukhuset

Jag; jaha.. okej?

Detta hände då vid ca halv nio, då klockan var kvart över nio så blir det såhär:

Mamma; Emma?

Jag; Ah?

Mamma; vi ska va på sjukhuset om en halvtimme

Jag; Måstet jag följa med? :s

Mamma; Men det är ju du som ska dit... xD


Så jävla rolig asså! haha! jag trodde hon skulle dit me syrran för det hade dom snackat om igår men det var det icke, fick lite sprutt i bena då :P

Iallafall, nu har jag fått medicin moot min allergi, doktorn sa att så som jag säger att mina symtom är så är jag allergisk mot gräs pollen.. yes!.. eller?

Så jag fick ta blodprov för att kolla mer exakt och för att vara säkra, sen fick vi recept på mediciner som jag ska använda :)


 

Av Emma - 14 juni 2011 23:59

Jag var så sugen på att blogga, men nu när jag väl skulle skriva så kom jag inte på nåt vettigt att skriva om.. va jobbigt det blev!


Ont i huvet, trött (men kmr nog inte kunna sova), rädd och ensam.. vi kör på det va!


I just wish that some day.. nevermind, i don't know what i just would have wrote so..


 

Av Emma - 14 juni 2011 20:44

God kväll eller nåt :p

Var ju som sagt på gymmet med kusin vitamin idag, och kan ju säga att det va riktigt roligt! :p Det vart mkt skratt men även mkt träning också faktiskt ;)

Tränade armar, ben, rygg och typ axlar, så det känns lite grann som att jag komma ha en aningens träningsverk imorgon, men vi ser väl :p


Sen när jag kom hem så stack jag, mamma och Tomas till skorped för att hämta Tomas motorcykel :D som är fett snygg!! :D

Så nu står den på gården, min nya älskling!! inte för att den är min men älskar man motorcyklar räcker det bara att någon i familjen har en heting ;D

Jag lär völ lägga in någon bild på den senare ;)


Grattis till min kära vän Julia Ödmark också som fyller 18 år idag!! :D:D

Av Emma - 14 juni 2011 12:32

Idag blire gym då! :D

med Christoffer sellgren på brux kvart över två.

pirrigt pirrigt!! haha, men det ska nog gå bra :D

Men innan det ska jag tydligen hjälpa mamma och syrran ute på gårn, men förhoppningsvis slipper jag :D klockan är ju trots allt 12.38, om ca 1,5h ska jag ava på brux, hehe..


Jaja, nu ska vi kanske ta o fördriva tiden me att kanske typ klä sig :p


    O så lägger jag upp två fina natur bilder :)

Hare gött!!

Av Emma - 13 juni 2011 23:55

Jag tror det är många unga flickor som funderar mycket på sitt liv när dom är i en viss ålder, det där kan väl komma ganska olika men jag tror att alla någon gång i sitt liv funderar på varför man ska leva, och vem som skulle sakna en om man dog..


Detta är nu ett inlägg till er, jag vet inte om det komma va uppmuntrande eller inte men jag har iaf er i tankarna när jag skriver detta..


Om jag skulle dö.. vi säger om jag skulle dö i en bil olycka skulle det kanske hamna i tidningen, hela min släkt skulle stanna upp deras liv för en stund, fara på begravningen och sen dom i släkten som inte var så nära mig kmr efter det bara fortsätta leva på som vanligt men dom som stog mig närmare, deras liv skulle aldrig bli som det varit, för en del av dom skulle saknas..

Skulle jag ta självmord skulle det va fler som uppmärksammade det eftersom att jag är så pass ung och jag har ju hela livet framför mig skulle man tycka, folk skulle bry sig mer men även här skulle folk gå vidare ganska snabbt. det är fortfarande lika dant för dom närstående, fat nu skulle dom fundera mer på vad dom gjorde för fel, varför jag bestämde mig för att dö.. osv.

jag tror även att folk skulle bry sig mer om min familj i detta fall än i olyckan.

Men det är bara vad jag tror, spekulationer så att säga.


Men det jag vill säga er som ställer er själva samma fråga som jag gjorde för några år sedan, vem skulle bry sig om jag dog?

Er familj skulle bry sig, och den skada din skulle ge dom (om ni tar sjölvmord) går inte förklara. Tänk er själva, ni som har syskon hur skulle det kännas för er om er lillebror/lillasyster eller storebror/storasyster skulle ta självmord?

Det är en hemsk tanke, men på så sätt kan ni kanske förstå..

Och som en kompis sa till mig; jag skulle aldrig kunna vara så egoistisk att jag tar självmord för att jag ska ha det bra och ge andra så mycket smärta.. det skulle jag inte kunna göra!


Jag vet att det kan vara svårt och jobbigt men det är livet, livet kmr aldrig gå som på en räls ni kommer möta motgångar, så enkelt är det, ni måste bara acceptera det och lösa problemen som kmr upp ist för att deppa då det inte går som ni vill..


          

Ovido - Quiz & Flashcards