Never look back!

Alla inlägg den 24 juni 2011

Av Emma - 24 juni 2011 16:30

Varje gång jag försöker göra mig fin, får du alltid en konstig min, så fort jag är sååå jävla nöjd så äre alltid nå fel.. jag vet att du tkr att jag är jätte fin, men snälla kan du inte då spela att du tkr att det är jätte fin även om du inte tkr det?


      Party klar vare sig du gilla det eller inte!!

Av Emma - 24 juni 2011 13:19

Fick ett väldigt mysigt uppvaknande idag!

Mamma kom in och la sig i sängen bredvid mig och sa; Glad midsommar. Sen så sa hon att det var frukost, så jag klev upp endast för att hela familjen skulle äta frukost tillsammans vilket inte har hänt på jag vet inte hur länge :p


Och nu ha jag klätt mig o fixat håret, orkade inte göra nåt speciellt eftersom att jag ska duscha senare, fixade endast håret för att jag ska följa med på midsommar firande.. kanske lite gammal för det men fan brorsan ville ha mig med så visst :p haha!


Sen ska jag äta middag här och sen sticker och drottningen hem till mig för att fixa det sista, käka jordgubbar och sen blire PARTYYYYY!!     


      

Av Emma - 24 juni 2011 00:34

Jag hörde att det var okej att må dåligt..

men när man väl mår dåligt, vart fan är alla då?

När jag behövde någon som mest vart var ni alla som säger att ni finns för mig då? eller när jag en dag bara ville snacka, vart fan var ni då?


Ni frågar hur jag mår, men vad säger ni om jag mår så jävla skit att jag knappt få ur mig ett enda litet ord?


Att vara ensam, jovisst fan klarar jag av det, men när jag väl ber om hjälp och förståelse, då vill jag ha er där.. </3


   

Ovido - Quiz & Flashcards