Never look back!

Alla inlägg under juni 2011

Av Emma - 22 juni 2011 20:41

Vakna kring 12 idag me hals ont o huvudvärk så jag skrev till christoffer att jag  dessvärre inte kunde gymma me han pga at jag var typ sjuk :/ tråkigt!

Sen så åt jag frukost, duschade o drog bara på mig nå kläder, som egentligen inte passade men jag tönkte att eftersom att jag bara ska va hemma så äre lugnt! Sen kom Linus för att hämta sin laddare och han stannade här en stund så då kunde jag tigga skjuts till stan av honom för linn hade frågat om jag kunde komma in, så det blev då bara att byta kläder :p haha!

Så vi drog in till stan gick runt där o kollade lite sen gick vi på BK- burger king- där linn och sofia käka, och träffade en gammal barndoms kompis så vi snackade lite grann och hade det trevligt :D Sen drog jag och linn på stan igen kollade på lite kläder och jag blev fett sugen att köpa lite men jag måste spara mina pengar så.. Och hon bjöd mig på glass :D

sen så snackade vi mest bara och tog bussen hem :)

Så trots att jag vaar lite halv sjuk idag så har jag haft det trevligt (:


   

Av Emma - 21 juni 2011 17:35

Jag har nu upptäckt att jag måste ha världens roligaste liv!!

Kliver upp vid ca två, käkar frukost, sitter i förnstret och läser, sen blire dator, äter en yoghurt och sen datorn igen.. hmm?! :D


Men det är tråkigt väder och jag orkar inte dra te stan för att gå runt omkring helt själv och några kompisar har sommarjobb eller så bor dom på andra sidan stan och jag känner mig alldeles för seg för att dra dit :p hehe..

Kanske ska he på en film eller nåt? hmm.. lät väldigt lockande!!


      

Av Emma - 20 juni 2011 19:31

Vart på healing idag, bokat biljetterna till tyskland, gymmat och träffat johanna och Julia, awesome dag faktiskt!


Biljetterna gick på 1 815 eller nåt :p Nice prise :)


Nu sitter jag i sängen me drottningen in the phone :)


Och jag har absolut inge mer att säga just nu :p

Nu blir det lyssna på- Born this way- Lady gaga :D


 

Av Emma - 20 juni 2011 00:19

Jag kan gömma mig för världen

men aldrig för verkligeheten..


Jag kan komma bort från känslorna och ensamheten för ett litet tag genom att vara me folk, never alone, eller titta på film, göra vad som helst, jag skulle t.o.m kunna gå till andra.. Men vad skulle det ge?

Vad skulle det ge om jag gick till A eller G? jag kanske-om jag har tur- skulle må bra för en stund, men efteråt då? känslan jag får när jag ligger ensam i sängen och ska försöka sova.. Det är inte värt det!


            


Av Emma - 19 juni 2011 22:10

Jag rymmer alltid in i musiken vörld, Alltid!

Sen jag började ta tröst av musiken, när jag lyssnade för glädjens skull eller bara för att höra någon vacker röst säga ett par djupa ord i någon slags melodi så har jag nästan alltid musik i mitt öra.

Men idag.. jag va ensam nere i källaren och funderade på vilken låt jag skulle he på så kände jag att jag ville inte lyssna på musik, jag ville höra tystnaden..

Jag! Hon som i dagens läge nästan är rädd för att vara ensam och utan musik, ville höra tystnadens tysta ljud, that's wierd, i tell ya!

Men kanske har jag kommit till det läget att jag inte längre behöver rymma till musikens värd för att kunna må bra? få känna trösten eller för att bara va? kanske..


 

Av Emma - 19 juni 2011 21:15

Allting blir bara mer och mer förvirrande..

för mycket att känna och använda sitt förnuft till.

Klarar helt enkelt inte av allt detta..


  

Varför måste allt komma så plötsligt för?

don't get it!...

Av Emma - 18 juni 2011 18:15

Jag menade aldrig att såra dig, you know that!

Men ändå är det som att jag känner din smärta..

som att det inte är nog med min smärta..

Snälla förlåt mig, det va aldrig meningen att göra dig illa..

 

Jag önskar bara att du pratar med mig?

jag vet att det är svårt men snälla? både för din och min skull, jag ber dig..

  Jag vill att du ska veta att jag älskade dig! jag gjorde verkligen det, och jag vet att älskade mig, eller kanske t.o.m än gör? Men din smärta som du har.. snälla, hjälp mig att bära den såsom du hjälpt/hjälper mig att bära min..

       Jag ber dig!..

 Låt mig hjälpa dig..

Av Emma - 18 juni 2011 17:06

Har inte riktigt haft ork eller lust att blogga dessa två dagar som jag inte gjort det. Men inget speciellt har hänt, jag o Drottningen (Alex) har börjat bjuda folk till festen vi tänker ha, och igår tänkte jag gå till stan för att träffa Axel vilket slutade vid att jag tog bussen till mamma för att hämta mina betyg som jag blev fett stolt över! fick VG i 6 ämnen, o bara två av dom var inte inom karaktär vilket är as bra, dom som inte var inom kaä, är Samhällskunskap A och Kommunikation, jag är fett stolt asså!! Sen drog jag in till stan igen me syrran följde me henne då hon skulle köpa en Ipod sen träffa jag Axel, hans syrra och per, så vi drog runt i pers bil tills Axel o hans syrra skulle hem då drog jag o per hem till mig för att hämta nå grejjer sen skjutsade han mig till drottningen o vi kolla på film o snacka o försökte fixa min telefon vilket inte gick så bra... :/

Sen drog vi ner till stan o träffade några st och bara typ gick runt där xD vi hade det iaf bra!

Kom hem vid två tiden :) AWSOME!


Idag har jag sovit, läst i solen o målat naglarna (även fast gamla färgen är kvar xD)

  As dålig bild jag vet!!!

Ovido - Quiz & Flashcards