Never look back!

Alla inlägg under oktober 2011

Av Emma - 24 oktober 2011 16:03

Du säger att jag måste göra såå mkt.. 

att jag gör framsteg.. men ibland känns det mer som att jag tar kliv bakåt

men jag försökre verkligen.

Det gör jag! 

Jag gör allt för dig.

jag tänker kämpa för dig denna gång, vill inte förlora dig en gång till..

Av Emma - 24 oktober 2011 14:55

En lite jobbig morgon, men jag tog mig upp iaf :) 

jag borde kanske ändra mina sov vanor lite grann.. och att sova ca 4-5 timmar på dagarna i helgen var nog inte en sån bra idé.. hehe Oops! Men gjort är gjort, nu är det bara att se till att vända tillbaka det! :)


Såg på film på första lektionen, det var väldigt skönt! och sen har vi haft en väldigt chill dag! Fick en uppgift som ska vara klar på fredag, började göra den i skolan idag. Kände mig väldigt duktig när typ alla förutom jag och en kille gick hem.. PLUGGIS!.. eller? men ajg fick en bra start, nu ska jag bara göra klart det, har faktiskt ett antal frågor att svara på sen måste jag även skriva det bättre, men det kan jag fixa då jag ska skriva det på datorn! 

Gick till körskolan sen.. gick igenom mina fel svar sist och gjorde ett test på fas C, fick 57/70 varav man måste ha 63 så inte helt värdelöst för att göra det tredje gången. 

Kollade även upp hur många körlektioner man vanligtvis kan behöva och hon sa ca 15-20 st, har fått 10 redan så jag hoppas att jag ska klara det helst på 15 :p får ligga i hemma också ;D hehe. 

Av Emma - 24 oktober 2011 01:33

har hittat en väldigt duktig kille måste jag säga! 

http://www.youtube.com/watch?v=0_Lb7mZE-KM

Sitter nu och nördar denna låt.. underbart fin! 


har bestämt morgondagens klädsel och lite sånt skit :p 

Märkte för typ 10 min sen att klockan är över 01.00 hehe oj! 

Så jag ska nog gå och tvätta ansiktet krypa ner i säng, lyssna på den vackra rösten, kanske he på nån film or something och sen sova gott! Så jag orkar med morgondagens äventyr! ;)


 

Av Emma - 23 oktober 2011 22:57

Sitter vid mitt skriv bord, nyss hemkommen från ume och tjeckar olika bloggar och sånt där! 

Lyssnar på hello, en gammal men faktiskt en fin låt enligt mig!


Haft en härlig helg! Var underbart att träffa han igen.. UNDERBART! 

ville egentligen inte fara hem men jag har ju skola och sånt så var ju tvungen.. but let me start by saying.. I Love You..


jag åkte ju Bussen med petra, både dit och hem. Det va lite kul! Nu på hemvägen såg vi lite grann på snobben.. hahah så jävla söt! och sen så pratade vi ofc om snygga boys! :D hehhehe...

Aja, nu ska jag fixa lite saker här :p

bloggar kanske nå mer senare ikv ;)


By the way,, om ni vet nå bra filmer och musik så får ni mer än gärna tipsa!! :D 

Vill ha ny musik!!! :D 

.. även filmer :p hahaha

Av Emma - 20 oktober 2011 23:59

måste ju bara säga att jag fick ordning på mobilen, Sim kortet fungarar och jag kan smsa och ringa! 

Tappade dessvärre alla nr, men jag har nu lagt in dom som jag behöver, så jag behöver inte oroa mig för det inte! Tur man har en annan telefon där numren är kvar i xD hehe.. 

Nej nu tänker jag stänga av datorn och bära ned den så den är hos pappa då jag kommer dig på söndag! :D Yay! och sen ska jag nog läsa en stund och sen söva gött!! 

Av Emma - 20 oktober 2011 22:34

JAG HATAR TEKNIK SKIT!!!! 

Typ alla mina telefoner har gått sönder inom ett år.. min dator har haft lite smått damp.. Och nu, när jag bytt till ett telia abonemang så funkar inte det där jävla sim kortet!!! :@ Vafan är det här för skit! 

JÄVLA HELVETE! 

ARGH! 

HATAR TEKNIK! 

Av Emma - 20 oktober 2011 21:07

Var svinigt trött imorse! och ändå hade jag somnat vid typ tolv, hyffsat bra tid! 

Men jag tog mig upp, jag åt frukost och jag kom till praktiken i tid! Dukten flicka.. meen lat. 

Min lärare kom på praktiken idag, pratade lite och sådär, hon försvårade uppgifterna vi ska göra rejält! Älskar inte vi alla extra arbete? :D

Käkade iaf på stan me Petra idag, riktigt gott! Men började må illa efter en timme så det kanske är dags att sluta me sån skit nu? :p haha. 


Efter praktiken gick jag på körskolan medans petra var på nå teori lektion i två timmar.. jag har nu klarat av fas A och B, började på C, känner att jag är på gång nu. Måste bara börja köra lite mer så kommer det här gå fin fint! :D

Vid sex gick jag och petra och gymmade, vart inte så seriöst för min del, var inte alls på humör kände jag efter typ 20 min.. men men. 


Nu ha jag duschat, packat väskorna, kollat upp busstider, mitt schema.. så nu återstår bara att ta nåt att äta innan man riktigt myser ner sig i sängen! 

Av Emma - 19 oktober 2011 22:56

jag är trött och behöver sova..

så varför är jag då fortfarande vaken?

Jo, för att jag helt seriöst väntar på ett svar.  Jag vet att jag förmodligen inte lär få det, men jag vill ha det, och egentligen så behöver jag det också! 

Jag hoppas och tror att det fortfarande är nå fel på din telefon.. eller nåt?

ska jag kanske skriva igen? vill inte tjata men ändå! Jag vill som veta.. 


 

Ovido - Quiz & Flashcards