Never look back!

Alla inlägg under oktober 2010

Av Emma - 25 oktober 2010 14:24

Sitter i nån sal på 200, alltså andra våningen i skolan o det luktar så förbaskat illa så det är inte klokt! jag kan heller inte säga vad det är för jag vet inte :p haha usch usch!


Men nu äre bara denna vecka ut sen äre lov en vecka! Fan va skönt! vet inte vad jag ska göra då men nånting blire väl    Vara med Axel är ju bestämt men mer? hmm...


Just! Denna vecka så komma inte jag lägga upp så mkt bilder med tanke på att jag inte ha nå internet på min dator då jag är hos pappa så..

Av Emma - 24 oktober 2010 18:58

känner att jag inte lever ut till fullo, känns som att jag ibland bara vandrar runt i typ en skugga... ibland känns det bara som att jag finns utan att lyssna eller säga vad jag verkligen tkr, jag är inte som jag va?? jag har inte samma brinnande lust att diskutera för vem ska jag diskutera med??


Men samtidigt känner jag att jag eldar upp mig helt i onödan, över saker som inte ens är värt att ta upp :S känns så konstigt, o vem äre då som får ta min brinnande käft o ord? jo min pojkvän... han som är så underbar till mig, han som jag anser är allra bäst, han får skiten. Inte rättvist!! men vad ska jag göra när jag inte kan kontrollera det??


Vafan ska man göra??

Av Emma - 23 oktober 2010 13:58

Hej hej!   

Jag är på bra humör idag, jag vet inte riktigt varför.. eller jo det gör jag egentligen. Jag har klätt "upp" mig, det ä¨r många som klär sig såhär varje dag, men inte jag!

Det vanligaste jag brukar ha på mig (och det skönaste!) är mjukis byxor, linne o stor kofta, då trivs jag som allra bäst!

MEN jag vet att jag ahr en kropp som skulle passa mode kläderna skit bra ibland, men pallar inte följa modet, jag kör MITT race   

O när jag väl klär upp mig så mår jag väldigt bra för då känner jag mig någotlunda snygg   kanske lite strange, men Hey, jag är strange   


Om ca 15-30 min så skjutsar Tomas mig till pappsi    kuligt kuligt!

o imorrn ska jag på middag hos eve, inte helt fel en söndag eftermiddag   


  

Min outfit för dagen  :)

ha en fortsatt trevlig helg!

Av Emma - 23 oktober 2010 11:52

God morgon!

idag sov jag till typ halv tolv o insåg då att både tomas o brorsan farit iväg   Tomas skulle fara o hämta nånting som har mevärmen i huset att göra o brorsan skulle på hockey match, hoppas det går bra för han!   Mamma ligger o sover för hno har o ska jobba natt så jag är i princip ensam hemma kan man säga.


Jag har INGEN aning om vad jag ska göra idag :/ tänkte dra te stan en sväng men jag vill inte gå själv så då vet jag inte vem jag ska fråga när jag heller inte ha nå pengar på telefon :/


Ska även till pappsen idag o vara där en vecka   känns ganska chill, men då kan jag inte använda min dator.. för vi har mobilt bredband där så jag måste låna Karins dator om jag vill göra nåt.


ja ja, kanske ska ta o kliva upp o gö nån nytta?...

Av Emma - 23 oktober 2010 01:11

Ikv hade jag o nå kompisar filmkväll!    As kul! måste jag säga, var så länge sen man träffades såhär, jag har ju träffat nåra på skolan o så men då blire mest lite små prat o sånt vi har som inte riktigt träffats :/ lite tråkigt...


Vi såg på 2 filmer, Iron Maiden 2 och fast and furious. Dom va ganska bar   så nu ligger jag i sängen redo för att sova   hehe


  

Sov gott!!


Saknar babe! <3

  

Av Emma - 22 oktober 2010 15:23

Så då är man hemma efter skola på en fredag..

Hade kvinnligt manligt mänskligt första timmen sen hade jag lunch från 9.30-11.30 så det va lite små drygt men katrin va me mig o sen kom eve o maria, så vi gick o åt lite mat o efter det träffa jag babe, som följde med på nästa lektion för vi skulle ändå bara se på film men han gick efter bara nå minuter för han ville träffa nån kompis   

Naturkunskapen va ju bara ett helvete som vanligt! hatar verkligen det ämnet! nä usch, det borde  man inte behöva läsa om man inte vill! :/ men ja, jag tog mig iaf genom lektionen o gick till babe o ted sen.


Tog kvart i tre bussen hem o nu sitter jag här.

Filmkväll ikv me gänget! Awsome! nä men det ska bli kul, var ju som sagt ett tag sen jag träffa dom   


Ha en riktigt go helg nu va! för det ska jag   

Av Emma - 21 oktober 2010 21:25

Min mamma var jätte snäll idag :D

Hon o tomas följde mig på handledarutbildningen på körskolan idag, sen när vi kom hem så satte hon sig vid datorn o sökte körkortstillstånd åt mig + nå papper mer så jag kan övningsköra med både henne o tomas oså ska jag hjälpa pappa med det :D Det tkr jag var jätte snällt av hon!


O vad jag älskar min mamma! <3


  

Mamma tyckte förresten att jag var jätte fin på skolfotot :D

Av Emma - 21 oktober 2010 21:06

Hej :)

Idag har jag tyvärr inte haft tid att blogga nåt idag förrän nu.

Först var jag ju som sagt på skolan, hade matte prov som gick hyffsat bra, fick G+ på samhällskunskaps provet som vi hade förra veckan, mamma blev väldigt stolt över mig :D

Sen efter lunch så fick vi lyssna på en man som var en av dom få överlevande från koncentrations lägrerna, Det var ganska intressant, synd bara att jag var så trött... men hans historia var hemsk! Förstår inte hur man kan utsätta en människor för nåt så hemskt som det! USCH!!!


Sen var jag på stan me babe i typ en timme, sen for jag hem för att klockan fem skulle vi va på körskolan. Väl hemma så såg jag att vi fått klassfotot hem så jag tog mig en titt på det, vart väl inte snyggast men det dög :)

Klockan fem vart det körskola i tre timmar o nu sitter jag här

Ovido - Quiz & Flashcards