Never look back!

Alla inlägg under januari 2011

Av Emma - 23 januari 2011 23:46

Trots att jag bara är 17 år, eller bara, jag är ju nästan vuxen.

Så kan jag inte låta bli att fundera över vad det komma bli av mig. Visserligen har jag mina drömmar, men även jag, en drömmnade småstads tjej, vet att drömmar inte finns i verkligheten. Det är bara drömmar.

Så vad kommer egenlitgen hända mig?

Kommer jag kunna jobba med det jag verkligen brinner för eller komma det bara vara en slocknande glöd inom mig?

jag vet inte, o andra sidan, vad vet jag?


klockan tickar, tiden går...

  

-

Av Emma - 23 januari 2011 21:22

Sometimes shit, is just shit..

Av Emma - 23 januari 2011 20:04

Du igen, huh?

o va fan vill du?

du vet, jag har fått nog av dina lögner! Orkar inte höra mer, vill inte längre prata me dig, när du ringer är en kamp inom om jag ska svara eller inte, varje träning är en kamp för att jag inte ska tappa fattningen p.g.a dig. Varje gång du skrattar vill jag bara skrika åt dig att hålla käften, att du inte har nånting att skratta åt, att det borde jag skratta, inte du..

But, like you care..


Varje gång ringer o fastän jag vet så svarar jag, fastän jag hatar att prata med dig då du är full, så svarar jag, Hur dum får man va?

Bara att trycka på knappen liksom, lägga luren till örat o säga ett enkelt hej.

Resten fixar du så bra själv.

But, like you care..


Trots att jag vet att du bara ljuger så kan jag ibland inte låta bli att tro dig, som att du skulle ringa idag bara för att jag sa att du jämt annars bara ringer då du är full. Men vad händer? nothing.

Go to hell. jag vill inte längre se dig, men hur fan ska det gå till när du är överallt o ingenstans? huh? tell me. I wanna know.

But like you care..


You don't even know what love is, or relationships. You don't know..


But like you care...


    

                                                  

                            


                                                  

                                           But, like you care..



Av Emma - 23 januari 2011 12:02

jag har en jävla jobbig hosta! Hatar att jag har den!

så idag måste jag fara till mamma o hämta min host medicin o mer vet jag inte, blir kanske till att kolla sex and the city, har ju laddat ner serierna så.


En tråkig dag med andra ord!

Av Emma - 22 januari 2011 19:00

Skulle ju som sagt vara me Axel hela helgen men det blev inte riktigt som så..

För ted, en gemensam kompis sa att dom kunde ändå supa hos Axel idag så då valde axel att fara hem o va me ted o hans tjej, jag fick ju självklart följa med om jag ville o pappa kunde hämta mig imorrn om jag ville, men då hade jag velat att Axel skulle följa mig hem igen vilket han  inte var så sugen på, och så är jag väldigt förkyld så jag kände inte riktigt för att supa så jag stannade hemma.

Och nu har jag tråkigt som fan! Seriöst, vet inte vad jag ska göra o skit, o jag tror inte det finns nåt på tvn heller.. så ja.

Han lämnade mig här med absolut ingenting att göra :/..


ja ja. Får kanske skylle mig själv att jag inte följde me..


  

Av Emma - 21 januari 2011 19:23

Så.. VEM ÄR BÄST?! Fick alla rätt på skriv provet   

det va 4 killar o jag som skrev oså då han hade rättat proven så sa han; det är en enda som har fått alla rätt, jag ska inte säga vem hon är men..

Jag ba; asså skojjaru


Haha jag va den enda som fått alla rätt    Sen så gick även körningen ganska bra, fick iaf godkänt, skulle bli förvånad om jag inte fick det eftersom att jag kört skoter sen jag va liten   

Jag va där från klockan 8 på morgonen till typ 16.30 :p


Ikv blire bara att mysa me babe, är ganska trött efter en lång dag..



Av Emma - 20 januari 2011 22:57

Så, då äre dags att sova, får väl se hur det går me tanke på att jag sovit näsan hela dan förutom nu poå kvällen    Men me min feber så lär det nog gå bra   

imorrn blire att knarka alvedon så man kan ta skoterkortet   lite nervös inför teori provet, själv personligen så tkr jag inte att det ska finnas nån teori på det, jag menar det är SKOTER, så svårt äre inte xD hehe.


Nä, nu ska jag prata me babe, vilket jag redan gör o sne ska jag försöka sova   

Av Emma - 20 januari 2011 10:51

Så vaknar man o känner hur jävla tungt huvet o hela kroppen är. Hade skit ont i huvet o kroppen orkade nästan inte ta sig upp ur sängen.

Så går jag ner o frågar brorsan om jag är varm för mamma har inte kommit hem än (hon jobbar natt) o han sa att jag va väldigt varm, så jag tog feber o jag hade 38,3. Happ. Det va den dagen deh!


Så jag ringde mamma o sen sjukanmälde jag mig. Men halv tio for jag ändå in till skolan för jag ville göra bort provet oså vare nå mer grejjer jag skulle göra.


Så nu äre väl bara att hoppas på att man inte är sjuk imorrn   



Ovido - Quiz & Flashcards