Never look back!

Alla inlägg den 10 januari 2011

Av Emma - 10 januari 2011 18:48

Din sjuke jävel!

Du gjorde nånting mot mig som tog så jävla hårt att jag inte vet om jag någonsin kmr att kunna bli den jag var innan, även om jag inte vill, jag blev kär.. Kär i en kille jag då tyckte både var snygg o visste vad en tjej ville ha.. eller ja, iaf vad jag behövde då. Men vet du vad, du är itne längre killen jag älskar, du är inte längre den jag suktar efter då jag sitter vid en skolbänk på nån tråkig lektion. Du är inte längre den som gör min dag bara jag pratar med dig.

 

Du! Du är den jag, så fort jag ser dig fylls av sorg, vrede, hat, jag fylls av allt annat än kärlek.

Du är den som gör att jag ryser på kvällarna, att varje  fredag/lördag vara orolig att du ska ringa för att du är full!

Du är den som gett mig skiten, svikit mig mest av alla jag någonsin haft runtom mig. Du är den jag aldrig vill se!

 

Att än idag, känna vreden från det du gjorde, att känna känslan jag får bara av att tänka på dig, på det du gjorde, på det liv vi hade tsm.

Du kmr o säger att du vet vem jag är, att du vet vad du gjort, men vet du vad? Du känner inte mig, o du har absolut ingen aning om vad du gjort!

men jag ska berätta det för dig...

DU fanns där för mig, under min svåraste tid jag haft, den tid jag var som mest nere, så kunde jag på nåt sätt ändå prata med dig. Varje gång jag for o tränade hoppades jag alltid att du skulle vara där, att du skulle hålla kvar mig efter träningen så vi kunde prata. Men efter bara ett litet tag blev det mer än så, o efter det blev det ännu mer.. vi blev tsm.. du gjorde slut.. inte så mkt att berätta där. Men sak ska du veta om den tiden, jag väntade, varje dag du var borta den sommaren vare alltid dig jag tänkte på, längtade tills du skulle komma hem så du kunde hålla om mig o jag dig! Men det blev inte så va?

Jag älskade dig långt efter att det var över, långt efter!

Men ist för att låta mig komma över dig på mitt sätt så började du utnyttja min svaghet, ordet; Nej!  Jag kunde helt enkelt inte säga nej till dig, det gick inte! Men det struntade du förstås i.

O ändå ha du mage att komma o äga att du vet vad du gjort mot mig o allt men egentligen vet du knappt helften, så fan dra åt helvete!

jag älskar dig inte längre, o jag vill inte ha nånting med dig att göra!

 

Men vet du vad? Jag blev starkare, jag ändrades med tiden, även om du inte märkte det..

jag är inte längre samma person som du kände, som jag var då.. I'm different now!

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards