Never look back!

Alla inlägg under maj 2011

Av Emma - 22 maj 2011 16:33

Orkade in skriva nåt igår,  var så himla slut på då jag kom hem så jag tog det mest bara lugnt. Jag o brorsan var ensam hemma för mamma var på jobbet, tomas hos nå kompisar o syrran va barnvakt hos pappa :p så då johans kompisar stuckit hem fixade vi tomas present (slog in en blu-ray spelare) och gjorde ett grattis kort :)

sen hedde vi på streetdance, en as bra film! älskar den verkligen!


På själva tävlingen gick det väl sådär.. jag vann inte en enda av min två matcher som jag fick köra. Mot första bruden vet jag att jag kunde ha vunnit men hon tyckte tydligen om att kramas hon! inte kul för min del! och sen så vägrade domarna ge mig poäng när jag fick in ett flertal klockrena träffar, då kan jag ju säga att jag blev förbannad!!

Sen den andra tjejen.. ja, hon var bara för bra för mig helt enkelt :p hon hade hårda sparkar o träffade för det mesta på västen så jag kan helt ärligt säga att jag hade egentligen inte en chans :p men men.

Sen coachade jag tre st, riktigt kul var det!

Jag hade iaf en bra dag även om jag inte vann, man kan ju inte vinna jämt som sagt ;) hehe (a)


Av Emma - 20 maj 2011 22:49

Klarade invägningen utan problem. har egentligen aldrig varit nå problem med det för mig :p haha.

Ska upp klockan 05.00 imorron bitti så jag ska typ snart gå o lägga mig så jag orkar ta mig upp ur sängen ;P


Jag failade på omprovet idag i kommunikation men däremot tror jag att jag lyckades med natur provet ist :p stack iaf på stan o köpte en cola o tuggummi, var så jävla varmt o skönt idag asså! fy vad underbart! Älskar vädret! <3

Iaf, sen så for jag hem, hade tänkt byta till mjukis byxor ist för att sitta i en bil me tighta jeans men alla mina kläder låg i min väska som tomas skulle hämta då han slutat, vilket han gjorde då jag redan farit hemifrån igen :p Så jag tog o åt lite snacka me mamma o fixade lite saker o tog det lugnt en kvart, sen for jag till stan igen, tog ut pengar o gick sen till klubben för att packa tävlings grejjerna till imorrn o sen for vi te ume :p


Nu ha jag packat min väska så ska väl va uppe en stund till sen blire då fan i mig sängen asså! ska t.o.m ta me mig kudden imorrn som jag kan ha i bilen xD haha!

ja ja! sov gott allihopa! :)  

Av Emma - 18 maj 2011 21:50

Människosyn.. jag skrev en uppgift igår som handlade om människosyn, eller rättare sagt jag skulle reflektera över min människosyn, o det va inte så lätt som man kan tro. Man måste verkligen gå in i sig själv o tänka efter och även faktiskt känna efter.. Helt otroligt!

Jag är nöjd över nuvarande resultat.


Men vad är er människosyn? jag vet att typ ingen svarar på mina små frågor men jag ställer dom dom ändå, för det är faktiskt ganska intressant.

Vilka dömer ni? och varför? har ni någon gång riktigt funderat över det?

det hadde inte jag förrän igår, och svaren visade sig gå tillbaka till mig, inte till dom som jag dömde..


 

Av Emma - 17 maj 2011 21:48

Att en liten bild på några cm x några cm kan rubba hela ens verkligehet.

Att man kan bli så störd av att se en bild på bara nå personer på ska få påverka en människa på så sätt som en del bilder gör.. hur är det möjligt? och varför?

Varför ska en enda människa, med en enda bild på sin blogg få rubba en?

Det är inte rätt!

Men samtidigt är det på något sätt ändå det som hör till livet, att man kanske blir sårad av en liten liten bild pga olika orsaker som finns i ens liv, eller är jag helt fel ute nu? jag har ingen aning, jag bara funderar nu. För jag har ganska många frågor i mitt huvud, men så få svar.

Ska man verkligen bli sårad för skit? Eller ska man vara proud o gå ut genom allt med stolthet?


 

Av Emma - 16 maj 2011 15:57

Jag och tjejer går inte riktigt ihop asså!

Av Emma - 16 maj 2011 00:24

Jag orkar inte vara ensam längre!

vill inte känna såhär nå mer

vill inte ha denna växande värken i bröstet!

Vill inte känna att varje dag är en plåga

att varje natt kämpar jag mot ensamheten som kommer

krypandes in i mig så fort det går sig mot natten

o det blir dags att krypa ner i sängen

Jag orkar inte vara rädd för vad som skulle säga

vad jag tkr o känner


Jag orkar inte längre..

      

Av Emma - 14 maj 2011 17:34

Men vadå tråkig dag?

Har inte gjort ett skit förutom att jag va på kvantum en sväng för att köpa tranbärs juice/saft som smakar piss o en marabou daim, sen så hjälpte jag pappa att bära in nå famnar ve, resten av dagen har jag bara suttit :p

iofs så ska  jag nu snart till min farbror som fyllt 40 o fira han, men det är inget stor firande så lär väl bara va där nån timme eller två :p men man får go fika så det är ett plus ;)


Och av nån anledning är jag förjävla trött asså, ajg förstår inte! jag somna innan 01.00 inatt, kanske t.o.m innan 00 o bara det är ovanligt för att vara jag, sen så sov jag till 12 idag, ja, okej, jag vakna flera ggr under morgonen men jag somnade alltid om så jag borde inte vara speciellt trött tyck jag, men aja..  har förresten varit ovanligt trött hela veckan! i torsdags då jag kom hem så somna jag o sov typ 2 timmar o ändå somna jag igen vid 01, jag bruka inte kunna somna förrän 03, 04 nån gång då jag sovit på eftermiddagen..

Av Emma - 13 maj 2011 21:33

Mitt på golvet faller jag ihop

mitt bland folkmassan faller jag

skakar o gråter

skriker o sparkar

Ropar ditt namn..

Jag ser dig.. bland alla människor

som står o kollar på mig

så ser jag dig

men du viker bort blicken

Du vet att det är dig jag ropar på

du vet att det är dig jag gråter för..

ändå står du bara där o gör inte ett skit..

Ändå står du där o låtsas som ingenting...

Ovido - Quiz & Flashcards