Never look back!

Alla inlägg under december 2010

Av Emma - 20 december 2010 10:36

vad är jag?

bara en ynklig liten människa i en stor värld?

kan vara så, men det kan även vara som min pojkvän säger, att det finns många som bryr sig om mig..

vilket som tänker inte jag längre låta någon trampa ner mig, trycka ner mig eller slå mig på käften me deras korkoade ord.

nä, jag tänker vara stark!!


  

Av Emma - 19 december 2010 16:51

Tjenis penis.

Hade fest i fredags, festen var för Axel som fyllde 18 i tisdags.

det var ett antal pers där o vi hade skit kul.

Det blev en lyckad fest! förutom om att Axel söp lite väl mkt men det gick ändå :)

Sen på lördagen tog vi det bara lugnt, snackade me två kompisar som stannde över natten o in på eftermiddagen på lördag så dom hjälpte även till att städa :D

sen så hände inte så mkt mer :p

idag har vi mest tagit det lugnt :) mamma kom o hämtade oss strax innan tre, då for vi på onoff o hämtade ut min telefon som varit på lagning, men då jag kom hem insåg jag att jag glömt laddaren till samsungen hos pappa :p haha, så :p men ja ja, får väl klara mig med den andra till imorrn :)

Ha en trevlig fjärde advänt! ;)


  

Av Emma - 16 december 2010 11:38

Skola idag igen.. såklart. men hade förjävla svårt att ta mig upp ur sängen imorse, deva hemskt!

Så kom jag till foörsta lektionen o konstaterade att jag kunde ha stannat hemma i sängen o sovit en stund extra men icke då! Men vi som ar klar fick se en film som var väl helt okej..

sen hade vi matte, vi skulle göra tre tal som han skrivit upp o efter det somnade jag :p o eftersom att vår samhällskunskaps lärare inte är här så hade vi lunch efter matten sen nu vid 12 har vi svenska i typ en timme :p haha. sen slutar jag o då måste jag städa hemma för gud som det ser ut. Nä ska man ha fest måste det iaf se lite vettigare ut än som det gör nu :p haha

Av Emma - 16 december 2010 11:35

Att jag inte är perfekt, det vet jag om, jag försöker inte verka perfekt eller nåt för jag vet att det kan man aldrig bli.

Men bara för det vill jag inte höra skit bara för att jag inte är som du, du som anser att du är perfekt när du bara är en människa själv, vi alla gör misstag, även du o jag. Vi måste bara acceptera det inte gå o älta, vi måste lära oss av våra misstag så att vi inte gör om dom, så varför inte låte mig lära av det jag gör fel?

Det skulle vara bäst så..

Av Emma - 15 december 2010 08:40

jag har inte längre några ord, jag har alltid varit dålig på att sätta ord på mina känslor men har ändå varit bra på att skriva men nu är det som att det är alldeles tomt i huvudet.. då jag säger att jag varit bra på att skriva mena jag inte som jag skriva noveller o berättelser för det suger jag ärligt talat på. men dikter. dikter har jag kunnat skriva, en del blir bra o en del dåliga, men så är det ju.

Men nu, så fort jag känner att nu vill jag skriva lite grann så kommer jag inte på nåt, det är som att orden försvunnit ur mitt huvud o jag glömt hur man skriver.

Är det möjligt? isånafall hur?

O jag vet som inte vad jag ska skriva här? jag menar vill ni som väl läser, vil ni verkligen veta vad jag gör på dagarna för det är inget speciellt o inget intressant, för jag har ett sånt oerhört tråkigt liv!

Mitt liv börjar som bli en vana om vad jag gör o sånt, måste börja bryta vanan nu, dags att få bort den.

Ge mig förslag! det vore väldigt tacksamt!

Av Emma - 14 december 2010 17:58

Idag så hade jag inte så seriösa lektioner, första lektionen, teckenspråk, somnade jag på, sen på andra gjorde jag inget för vi skulle jobba med rester o jag har inga så yeah. Efter lunch bakade vi    Vi ska pyssla imorrn på skolan så då fick vi baka idag för att ha nåt att fika imorrn    vi bakade bara pepparkakor o lussebullar men det trevligt, förutom att hälften av alla försvann efter typ halva tiden fast vi hade as mkt deg att  baka slut på, så jag o några till fick göra det.. + så fick vi lite julmust   


Sen blev det att träffa Axel på stan, som även fyller år idag, så när vi kom hem fick han sina presenter av mig o vad jag kunde se så blev han nöjd   Sen gick vi in o han öppnade presenterna från sina föräldrar   

Av Emma - 12 december 2010 14:59

Är typ halv sjuk idag, inge kul direkt.

känns som att jag ska få huvudvärk snart, tät i näsan har mått illa o ja.


oså bråkar jag me Axel.. vet inte varför jag är såhär, kanske beror på p-pillerna

men vad vet jag?

har även skuldkänslor för att jag inte är hemma o hjälper mamma att baka..

 nä nu ger jag upp att försöka skriva nå mer, känner att jag bara skriver en massa meningar som inte alls hänger ihop så.

  

Av Emma - 11 december 2010 14:45

så, snart ska man fara på middag hos Axels mormor o morfar.

har gjort mig klar o allting, har t.o.m hett på mascara på mig idag   

Pratade även me Gabbe i telefon nyss, han ringde inatt men jag va så trött så då hade jag bara sagt vafan vill dum jävel    Så han ringde upp o vi pratade lite om gårdagen o sånt.


Filmen var förresten jätte bra, det värsta var nog bara att det var en orm med o den va ju inte så jätte lite enligt min mening heller    men annars awsome movie!

Har en trevlig lördag!


  

Ovido - Quiz & Flashcards