Never look back!

Alla inlägg under juli 2010

Av Emma - 16 juli 2010 01:42

Sa, da ha man kommit till USA, jag har hunnit duscha, ata o busat lite me hannah o julia, som barnen heter. Julia ar 7 och hannah 8 ar.


Flyg resan gick forvanandsvart bra, inga problem alls. Pa forsta flyget som gick fran stockholm till new ark tog 5,6 timmar, da kunde man se pa film, spela spel eller lyssna pa musik. Det fanns en touchskarm pa satet framfor en som man kunde gora sant pa. Det va faktiskt trots allt ganska langtrakigt, plus att jag satt bredvid en dur gubbe :pAndra flyget gick snabbare for da sov jag typ hela vagen.


Men igar var det jobbigt, da jag skulle saga hej da till Axel, fyfan va jobbigt det va. Vi stog utanfor bussen tills dess att han nastan rulla ivag :p na kanske inte rakt sa lange men det va inte langt ifran. Sen sa pratade vi i telefon nar han kommit hem... eller ja han ringde innan han for hem ocksa for han skulle roka o sa.

Men nar vi lagt pa sa hade jagvaldigt trakigt, morsan sov o jag var alldeles for pigg for att ens forska sova sa jag satte uppe ganska lange. Sov val kanske sammanlagt 2 timmar varav en eller t.o.m mindre som jag sov bra.

Sen imorse sa leta jag o mamma ratt pa vart jag skulle checka in allt o vart jag skulle ga, sen gick vi o satte oss for att ata frukost. Vatten melon o vindruvor :p

vid halv atta tiden skulle jag ga till gaten, men innan sa jag hejda till mamma o da blev det val lite tarar precis som igar kvall nar jag sa hejda till Axel.

Av Emma - 12 juli 2010 22:40

Idag kom Axel till mig, han kom vid 5 tiden o då satte vi oss framför tv:n till typ 19, 19.30, då gick vi ut o åt... Han bjöd mig! riktigt gott :D Sen hade jag fått pengar av karin för att hon ville ha ne pizza för natten då hon jobbar men jag hade glömt bort det så dom hann o stänga :p så vi fick lov att gå till nästa :p inte så långt men :p

Sen när vi väl kom hem, ja då hade karin redan gått på jobbet, så då fick vi gå dit för att hon skulle få den :P O nu sitter vi o tittar på tv igen.


Ha en riktigt nicig kväll

Av Emma - 12 juli 2010 13:56

Ja, igår somnade jag inte förrän typ 3,4 tiden på morgonen så jag ville sova ut idag. Men telefonen började pipa om att jag behövde ladda den vid 7 på morgonen, lite irriterandse faktiskt! o så höll den på hela morgonen, o jag hade ingen laddare nere på rummet o jag orkade inte gå upp för det så. sen vid 9,10 tiden ringde tomas o sa att han lämnat väskan på altanen. Precis när jag somnat om igen efter att tomas ringt så sovde ja så gott, ja då ringer Daniel att jag ska komma o öppna för han har kommit. O det va då vid 10,11. Så där va min sov morgon förstörd :S så jag är typ as trött men pallar fan inte gå o lägga mig igen x)

Av Emma - 11 juli 2010 21:13

Så nu har jag kommit hem från kusin firande. Han fyllde 10 år i typ fredags eller nånting men då kunde vi inte fara o fira han så vi for idag :)

Han fick 200 kr av oss. o vi fick fika :D riktigt gott!


Så nu sitter jag här igen o vet inte vad jag ska göra, ville egentligen se stolthet o fördom som går på 4:an nu men Anton o Elin (2 av mina små syskon) tog tv:n så jag lät dom ta den, dom kmr nog ändå snart somnaså åd tar jag tv:n o har den hela kvällen lång! :D

Ha en riktigt trevlig kväll

Av Emma - 11 juli 2010 15:09

En väldigt varm dag.

Igår var jag som sagt på bröllop, var väldigt fin men efter självas vigseln o efter att vi ätit allt o så så blev man väldigt less. fanns typ ingen musik eller nånting så det va lite tråkigt men aja.

på natten till lördag så ringde Daniel (inte hans riktiga namn, men jag ger helst inte ut namn då det gäller vissa saker) full som vanligt, o vi snackade om mitt. Ett val om vår vänskap, jag vet inte om jag ska fortsätta vara vän me han med tanke på vad han gjort mot mig. Och då vi snackade i telefon så sa han att han inte ångrar nånting, så då skulle han kunna göra det igen. och det kmr jag inte klara av. Så det lutar väl mot att inte fortsätta vara kompis me han. men sen ska jag verklöigen slänga bort tre års vänskap?? o han fanns ju trots allt där för mig då jag mådde som dåligast. Men är det värt att riskera att bli knäckt en en gång??... Jag vet ärligt talat inte.


Om fyra dagar far jag till Usa, mamma o jag tar natt bussen till stockholm på onsdag o jag kliver på planet på torsdag morgon, känns jätte kul o det ska bli spännande o allt men ändå lite små tråkigt eftersom att Axel inte följero vi ska vara utan varandra i en månad.. eller jag 5 veckor om vi ska va exakt. men ändå.. det är lång tid!

Jag kmr ju fan dö av saknad.

Av Emma - 9 juli 2010 21:30

Ja, igår firade jag o Axel två månader, En del kanske tänker nu; va är det o fira? det är ju bara två månader! men ändå det är två månader. O jag är väldigt glad att jag har han o att han vill vara me mig o allt så två månader är faktiskt ganska mkt för mig! o sen i mina andra förhållanden så har killen nästan alltid visat att han inte längre är intresserad av mig efter bara två månader så. Sen om ni tkr att jag är löjlig o så, så får ni väl tycka det.

     

Här är han   


Vi gjorde egentligen inget speciellt för att fira, han hade tänkt bju mig på middag som överraskning men det var stängt där han tänkt att vi skulle äta så det blev inget med det. Inte för att det gjorde mig nåt, bara jag har han så är jag nöjd ;D

men vi möblerade faktiskt om hans två rum som han har, blev faktiskt rätt så bra.


idag så hfor jag dessvärre hem igen för att jag ska på bröllop imorrn så ja.

Av Emma - 6 juli 2010 17:18

Så då sitter jag tisdags eftermiddag hos Axel.. ensam. Han for till bjästa för att kolla om han har pengar på kortet o om han har det köpa lite götta till oss. Jag hoppas verkligen han har pengar o köper choklad till mig för jag vill verkligen ha det nu! Så jävla sugen på socker! Fast det är jag väl egentligen hela tide. som ni kanske vet så är jag socker beroende o ska sluta. Inte kul alls! Och Axel vill så klart mitt bästa så han hindrar mig från att äta way to much sugger. vilket känns jätte bra för annars skulle jag nog inte kunna sluta :S


Så ja.. det är vad jag gör just nu.

justja, på torsdag så firar jago Axel 2 månader, känns väldigt kul. jag tror att han har planerat nånting men jag vet inte vad så det blir spännande :D


Hare gött!!

Av Emma - 4 juli 2010 21:50

Jag har dessvärre itne kunnat blogga så mkt i helgen.  men ska berätta vad som hänt :)


På torsdag så jobbade jag o sen efter jobbet kom Axel till mig vilket jag gillade väldigt mkt! hade ju inte träffat han på typ 4 dagar :p men iaf vi va på stan i typ en timme sen for vi hem o tog det lugnt till typ sju tiden nån gång då for vi på hamnfesten en snabbis sen gick vi o träffade 4 tjej kompisar till mig, för vi 5 skulle se på bio, vi såg Eclipse, o dom 2 timmarna som jag såg film så fick Axel göra klite vad han ville :p


På fredagen var jag tvungen att kliva upp på morgonen för att jag skulle jobba, jag tog en buss som gjorde att jag kom typ en halv timme för sent men tänkte att det inte skulle göra nåt för vi skulle ändå inte göra nåt speciellt den dagen... men sen då jag är kanske 10 min bort så kom jag på att vi skulle lämna löne papperna idag :O o det va kl 9, o jag kom typ halv tio :S Men det gick bra ändå, tur det, för vem hade vetat hur det annars skulle gå :S

Sen när jag slutat så märkte jag att bussen inte skulle gå förrän om 45 minuter, så jag gick på hemköp o köpte mörk choklad med hallon i. Sen gick jag till bussen o då vare väl 20 min kvar tills den skulle gå.

Väl hemma så tvinga jag upp Axel för att han skulle äta frukost, o då var väl kl 17 eller nåt. Sen frukost jag vet men han är lite för osäker för att gå o ta för sig själv hemma hos mig. men det kanske kmr det med :p 

På kvällen så vart vi sugna på att ta ett bad så vi hällde upp vatten i badkaret o gjorde klart för att bada, men när vi väl satt i badkaret så lät det som att vatten rann o vi förstog inte varifrån det kom... så då vi äntligen kom oss till ro så myste vi väl lite tills det blev för kallt i vattnet o det blev efter kanske 10 minuters mysande x) Men inte nog med det, när vi skulle tömma badkaret så for vattnet ut på golvet :S så vi stänge av gick o snacka me farsan som sa att vi skulle lämna det till nästa dag. Så vi gick upp o tittade på tv tills vi gick o la oss :)


På Lördag så sovde vi ut o tog det lugnt.

Vi hjälpte farsan att tvätta lastbilen, o sen så for vi hem fixa badkaret, jag tog en dusch medan älsklingen typ sov o sen så åt vi o for in till hamnfesten en sväng.

Efetråt for vi till lomsjön för att festa me kompisar men när vi kom dit så hade dom redan druckit upp all sprit o skit o va typ fulla. vi for hem efter typ 2 timmar :p då satt v i o kollade på tv o tog det lugnt :)


O idag har vi faktiskt bara tagit det lugnt, vi har pratat lite om olika saker o så :) Har faktiskt varit väldigt skönt :)


Hare gött!

Ovido - Quiz & Flashcards