Never look back!

Alla inlägg den 4 juli 2010

Av Emma - 4 juli 2010 21:50

Jag har dessvärre itne kunnat blogga så mkt i helgen.  men ska berätta vad som hänt :)


På torsdag så jobbade jag o sen efter jobbet kom Axel till mig vilket jag gillade väldigt mkt! hade ju inte träffat han på typ 4 dagar :p men iaf vi va på stan i typ en timme sen for vi hem o tog det lugnt till typ sju tiden nån gång då for vi på hamnfesten en snabbis sen gick vi o träffade 4 tjej kompisar till mig, för vi 5 skulle se på bio, vi såg Eclipse, o dom 2 timmarna som jag såg film så fick Axel göra klite vad han ville :p


På fredagen var jag tvungen att kliva upp på morgonen för att jag skulle jobba, jag tog en buss som gjorde att jag kom typ en halv timme för sent men tänkte att det inte skulle göra nåt för vi skulle ändå inte göra nåt speciellt den dagen... men sen då jag är kanske 10 min bort så kom jag på att vi skulle lämna löne papperna idag :O o det va kl 9, o jag kom typ halv tio :S Men det gick bra ändå, tur det, för vem hade vetat hur det annars skulle gå :S

Sen när jag slutat så märkte jag att bussen inte skulle gå förrän om 45 minuter, så jag gick på hemköp o köpte mörk choklad med hallon i. Sen gick jag till bussen o då vare väl 20 min kvar tills den skulle gå.

Väl hemma så tvinga jag upp Axel för att han skulle äta frukost, o då var väl kl 17 eller nåt. Sen frukost jag vet men han är lite för osäker för att gå o ta för sig själv hemma hos mig. men det kanske kmr det med :p 

På kvällen så vart vi sugna på att ta ett bad så vi hällde upp vatten i badkaret o gjorde klart för att bada, men när vi väl satt i badkaret så lät det som att vatten rann o vi förstog inte varifrån det kom... så då vi äntligen kom oss till ro så myste vi väl lite tills det blev för kallt i vattnet o det blev efter kanske 10 minuters mysande x) Men inte nog med det, när vi skulle tömma badkaret så for vattnet ut på golvet :S så vi stänge av gick o snacka me farsan som sa att vi skulle lämna det till nästa dag. Så vi gick upp o tittade på tv tills vi gick o la oss :)


På Lördag så sovde vi ut o tog det lugnt.

Vi hjälpte farsan att tvätta lastbilen, o sen så for vi hem fixa badkaret, jag tog en dusch medan älsklingen typ sov o sen så åt vi o for in till hamnfesten en sväng.

Efetråt for vi till lomsjön för att festa me kompisar men när vi kom dit så hade dom redan druckit upp all sprit o skit o va typ fulla. vi for hem efter typ 2 timmar :p då satt v i o kollade på tv o tog det lugnt :)


O idag har vi faktiskt bara tagit det lugnt, vi har pratat lite om olika saker o så :) Har faktiskt varit väldigt skönt :)


Hare gött!

Ovido - Quiz & Flashcards