Never look back!

Alla inlägg den 12 juli 2010

Av Emma - 12 juli 2010 22:40

Idag kom Axel till mig, han kom vid 5 tiden o då satte vi oss framför tv:n till typ 19, 19.30, då gick vi ut o åt... Han bjöd mig! riktigt gott :D Sen hade jag fått pengar av karin för att hon ville ha ne pizza för natten då hon jobbar men jag hade glömt bort det så dom hann o stänga :p så vi fick lov att gå till nästa :p inte så långt men :p

Sen när vi väl kom hem, ja då hade karin redan gått på jobbet, så då fick vi gå dit för att hon skulle få den :P O nu sitter vi o tittar på tv igen.


Ha en riktigt nicig kväll

Av Emma - 12 juli 2010 13:56

Ja, igår somnade jag inte förrän typ 3,4 tiden på morgonen så jag ville sova ut idag. Men telefonen började pipa om att jag behövde ladda den vid 7 på morgonen, lite irriterandse faktiskt! o så höll den på hela morgonen, o jag hade ingen laddare nere på rummet o jag orkade inte gå upp för det så. sen vid 9,10 tiden ringde tomas o sa att han lämnat väskan på altanen. Precis när jag somnat om igen efter att tomas ringt så sovde ja så gott, ja då ringer Daniel att jag ska komma o öppna för han har kommit. O det va då vid 10,11. Så där va min sov morgon förstörd :S så jag är typ as trött men pallar fan inte gå o lägga mig igen x)

Ovido - Quiz & Flashcards