Never look back!

Alla inlägg den 11 juli 2010

Av Emma - 11 juli 2010 21:13

Så nu har jag kommit hem från kusin firande. Han fyllde 10 år i typ fredags eller nånting men då kunde vi inte fara o fira han så vi for idag :)

Han fick 200 kr av oss. o vi fick fika :D riktigt gott!


Så nu sitter jag här igen o vet inte vad jag ska göra, ville egentligen se stolthet o fördom som går på 4:an nu men Anton o Elin (2 av mina små syskon) tog tv:n så jag lät dom ta den, dom kmr nog ändå snart somnaså åd tar jag tv:n o har den hela kvällen lång! :D

Ha en riktigt trevlig kväll

Av Emma - 11 juli 2010 15:09

En väldigt varm dag.

Igår var jag som sagt på bröllop, var väldigt fin men efter självas vigseln o efter att vi ätit allt o så så blev man väldigt less. fanns typ ingen musik eller nånting så det va lite tråkigt men aja.

på natten till lördag så ringde Daniel (inte hans riktiga namn, men jag ger helst inte ut namn då det gäller vissa saker) full som vanligt, o vi snackade om mitt. Ett val om vår vänskap, jag vet inte om jag ska fortsätta vara vän me han med tanke på vad han gjort mot mig. Och då vi snackade i telefon så sa han att han inte ångrar nånting, så då skulle han kunna göra det igen. och det kmr jag inte klara av. Så det lutar väl mot att inte fortsätta vara kompis me han. men sen ska jag verklöigen slänga bort tre års vänskap?? o han fanns ju trots allt där för mig då jag mådde som dåligast. Men är det värt att riskera att bli knäckt en en gång??... Jag vet ärligt talat inte.


Om fyra dagar far jag till Usa, mamma o jag tar natt bussen till stockholm på onsdag o jag kliver på planet på torsdag morgon, känns jätte kul o det ska bli spännande o allt men ändå lite små tråkigt eftersom att Axel inte följero vi ska vara utan varandra i en månad.. eller jag 5 veckor om vi ska va exakt. men ändå.. det är lång tid!

Jag kmr ju fan dö av saknad.

Ovido - Quiz & Flashcards