Never look back!

Alla inlägg under augusti 2010

Av Emma - 16 augusti 2010 20:45

Sa.. da ha jag antlitgen packat nagotlunda som det ska va!

jag har bestamt klader o gjort allt sant klart! Sen nu ar det bara det som jag ska ha imorrn o ett par skor kvar som jag behover packa. men det fixar jag imorgonkvall eller pa onsdag morgon.

Av Emma - 16 augusti 2010 18:45

Tjena tjena!

Idag sa hade jag stallt vackarn pa 9, men jag somnade sa sent sa jag lag o sma drog mig till 10, hade namligen tankt att borja vanda pa dygnet nu sa det inte blir sa jobbigt da jag kmr hem.

Sa nar jag kom upp sa satt Andrea o Mattias o forsokte gora sa att marsvinen deras skulle kunna ga upp pa den ovre bur som satt dit igar :p haha, gick inte sa bra for dom men :p

Jag at frukost o tankte att jag maste passa pa att ga te poolen nu da jag ar har sa direkt efter frukost sa gick jag o tog pa mig bikinin, o skulle ga. men da jag skulle ta nyckeln te poolen sa fraga Andrea om jag ville fara o shoppa idag ist for imorrn, det tacka jag inte nej till! Sa ner pa rummet o byta tebaka till klader :p heh. Sen sa blev det ansikts malning pa hanna, julia o kate. Lunch o sen shopping :D

Jag gick nagra runder o tittade i en del affarer. I borjan gick det trogt att hitta nat men till slut sa :D sammanlagt kopte jag 3 plagg te mig o 1 som jag ska ge bort :D

 

Visst ar den for sot :D

      

Detta ar da dom tre kladesplaggen som ar till mig :D


Av Emma - 15 augusti 2010 21:15

Sa da har vi ANTLIGEN fatt tillbaka internet! jag har ingen aning om vad som var fel men mattias fixade det ganska snabbt. Tack o lov.

Idag sa fyllde jag ar da. nar jag vaknade sa onskade jag faktiskt att jag var hemma o dom kom in i rummet med fika o presenter, Alskar den traditionen, kanske ar lite barnsligt men hej, bara for att jag gillar vara traditioner xD hehe.

Men jag klev iallafall upp vid 10, hanna hade bett mig att kliva upp innan 12, sa jag hade egentligen tankt att kliva upp vid 11 men 10 kandes bra :p Men da jag val tagit mig upp sa vare ingen hemma x) haha jag va sjalv :p Sa jag tog mig lite frukost, laste en stund osa tankte jag kolla lite pa datorn och upptackte att vi hade internet :D Sa da gick jag in pa msn, borja prata me babe, sen sa gick in pa mejlen o facebook o allt vad jag haller pa med, 45 st hade skrivit grattis till mig pa facebook sa det va bara att tacka alla. Jag ar inte som alla andra o skriver 'tack for alla gratulationer' nej nej, har ska vi tacka var och en :D

Sen efter nagon timme sa kom Andrea Mattias + barna hem. Da kom Hanna med en present till mig :d en sorts filt med armar, den ar saaaa skon :D

Vi for ut och at lunch, gick o kollade i nagra affarer, jag tyckte mest att det va karring klader men jag hittade ett antal snygga boots i en sko affar, synd bara att dom va sa dyra :/ ja jag vet att jag ar snal, men det ar jag det :D heh.

Da vi kom hem sa fika vi glass tarta :D gott gott!

Sov gott!  

Av Emma - 10 augusti 2010 01:06

Hej, da ar man utan internet da. Det slutada funka redan igar o jag haller pa att ga i taket!  just nu sitter jag i bibloteket. Idag gick jag sjalv till poolen ganska nice! vet inte varfor jag gick hem men det gjorde jag :p Haller ju pa att jobba pa solbrannan :D hehe. 

Av Emma - 8 augusti 2010 03:35

Idag har vi inte haft nanting planerat, jag ville ha na vykort sa vi for ut for leta det. Men att hitta det var da fan ingen barnlek inte. vi for till alla mojliga affarer.. da vi val hittat en affarsom hade vykort sa hade dom inte na bra :/ dom hade typ tva o jag ville ha fler, sa vi ska fara till wal mart pa mandag eller nat.

Sen nar vi kom hem gick vi till poolen o sen sa ha vi inte gjort na mer :)


Av Emma - 6 augusti 2010 23:00

Sa idag var jag pa shopping!

jag kopte, tva kofter/trojor, ett linne, o tre trosor, och en vaska :D Riktigt nojd over kopen :D

Jag letade aven efter nagot jag kunde kopa te syrran o brorsan men tyvarrr sa hittade jag inget :/ Sa jag far leta vidare..

Nar Andrea hamtat mig sa for vi hem, hamtade Mattias och sen for vi och kakade, vi for pa nat Mexikansk resturang. Dar fanns det en balong man, sa han kom till oss  skamtade lite o vi fick valja en figur han skulle gora me balongerna som vi sedan fick, Julia valde en tusingfoting eller nat liknande, hanna en groda o jag valde ett hjarta som hade ett hjarta i sig, nice nice.

Pa hem vagen stannade vi vid biblioteket, jag lanade tva bocker. O nu ska jag paborja ena. Far se om det ar nat for mig.

God natt

Av Emma - 6 augusti 2010 05:16

Hej, jag ar faktiskt lite sma stolt pa mig sjalv sahar pa kvalls kvisten, jag ha velat ga o shoppa me Andrea, men jag ar ju en san fegis sa jag vagar ju som inte riktigt fraga :$ jag hatar att fraga om saker eller nu nar jag ar borta fraga om vi kan gora nat eller vad som helst. Hatar det!

Sa i typ tre dagar har jag forsokt fraga men det har alltid kommit fram precis innan jag ska fraga att dom har planer for nasta dag redan sa da skiter jag i att fraga.. men inte ikv inte! Jag tog mod till mig o gissa vad?? Hon sa ja :D

haha. Sa imorrn ska vi shoppa :D kul kul!

Av Emma - 4 augusti 2010 06:14

Jag o Axel sitter o pratar via msn, o vi pratar val om nat vi inte pratat om forut eller, jag gor det iaf.

O jag kanner mig sa otillracklig, vill gora allt som han vill hare men det ar som att jag inte kan p.g.a hur det vart forut. jag hatar det!

Ovido - Quiz & Flashcards