Never look back!

Alla inlägg den 30 augusti 2010

Av Emma - 30 augusti 2010 22:18

Hej, jag är så jävla trött nu för tiden.

Jag går på skolan utan nån frukost för så fort jag försöker äta så får jag spy känslan o det går verkligen inte att tvinga i mig heller, försökte verkligen imorse men det gick inte :/  Så jag for till skolan utan frukost o jag hade börja få samma som urinvägsinfektion, det värsta är bara att det visar inget då jag tar prover så jag får hitta egna mediciner som hjälper. Så hela förmiddagen var jag inte på skolan utan jag var o hämtade medicinerna hos mamma.

Sen så hade vi naturkunskap där jag o eve typ slamsa as mkt för ingen av oss gillar det ämnet, sen hade vi hål en timme o efgter det hade vi individuella val, jag har då valt tecken språk. Lektionen idag gick ganska bra så jag hoppas det kmr gå bra, så jag åtminstonde har nåt ämne det går bra i...


Efter skolan var jag med Axel, Jessica och Evelina :D vi hade det riktigt roligt. Synd bara att eve va tvungen att gå så tidigt, hon skulle nämligen på yoga.

O sen när jag kom hem så somnade jag efter att jag ätit lite mat o pratat med karin.

är så jävla trött nu för tiden, vet inte vad det är men jag kan somna en timme eller två då jag kommit hem o sen somna vid 10 11 på kvällen o sova bra...


Måste verkligen börja ta itu med mitt liv, men det känns så jobbigt ibland :/ har ingen ork att göra det med.. just nu vill jag för det mesta bara ligga i min pojkväns armar eller i sängen o lyssna på musik..


Ovido - Quiz & Flashcards