Never look back!

Alla inlägg under juni 2010

Av Emma - 17 juni 2010 17:14

Som ni vet s jobbar ju jag, o jag jobbar med barn o igår o idag så har vi träffat ett litet som är ungefär 9 år eller nåt och hon ser ut som en kille, men jag sa till mnina arbets kompisar: vad söt hon är.  Men då en av dom ba: nä, i den lder ska hon ju fan se ut som en tjej.

Jag menar vad spelar det för roll?? hon kanske trivs i det hon klär sig i annars skulle hon väl inte göra det, Hon måste ju vara sig själv även fast hon är liten, she's still a human being!


Idag har det varit en väldigt tuff dag! Har varit jätte trött o det hjälper inte direkt att barnen lever om som satan osv. men men det gick iaf, kl blev ju tre till slut :p

O nu ska jag städa, har bara dammtorkningen o dammsugningen kvar :D känns ganska skönt, killen ska ju komma imorrn så då vill man väl ha lite fint :p  

Och imorrn ska han bju på pizza till lunch :d gött!

Hare!

Av Emma - 16 juni 2010 15:55

Sdär, då är en tredje dag på sommarjobbet avklarat. Idag var det iaf fint väder så vi kunde vara ute hela dagen till skillnad frn i måndags o igår då det bara regnade. Vi spelade brännboll, gjorde en tips slinga, spelade fotboll o lite sånt :)


På lunchen idag så ringde jag Axel, o han sa att han åt pizza :O jag ba: du få fan bju på en :p så då ska han bju mig på pizza på fredag till lunch :D o sen på kvällen får vi middags gäster s då blir det förmodlöigen också go maten :D nice :D


Av Emma - 14 juni 2010 16:51

Sådär, då är första dagen av tre veckor på sommar jobbet avklarat.

Jag är ledare på parklek, vi anordnar aktiviteter där för barn :) det va lite tråkigt på förmiddagen idag för det var ingen som kom, jag kan iofs förstå det med tanke på att ingen hade sagt vart vi va då det är dåligt väder men på eftermiddagen var det ändå några st som kom. Men jag tkr att vi hade kunnat få en bättre lokal för tiden som vi är inne, den vi har nu är alldeles för liten, det begränsar vad man kan göra väldigt mkt.

Sen när barna väl skulle gå hem så ville dom vara kvar :p haha.

Det är väl positivt men ändå :p lite drygt.


Nu ska jag äta :)


Av Emma - 11 juni 2010 15:01

Hejsan hoppsan.

Idag klev jag upp kl 8 endast för att jag skulle ta mig till gullänget (från järved) för att min små systrar hade avslutning, jätte fin. Dom var så duktiga så oj oj, Den äldsta som gick ut trean idag hon sjöng duett o gick längst fram dit dom skulle vara. väldigt fint! men dessvärre var jag tvungen att gå tidigare för jag skulle fara o titta på studenterna på nola o sen på park. Ganska kul faktiskt :p Hade några kompisar som gick ut på båda ställerna.


O nu sen jag kom hem har jag städat lite på rummet o satt upp håret av nån anledning :p

Av Emma - 10 juni 2010 16:35

Hej.

Nu är det äntligen sommarlov! :D Känns så jävla bra, tyvärr ska jag jobba i sommar men jag får ju pengar så :D o jag börjar på måndag, så jag har 4 dagar lov o sen jobb i tre veckor :p men men, vill ju ha pengar så :p  hehe..


Efter avslutningen gick jag två kompisar o käkade på max, riktigt gott. sen gick vi på hm o valde ut galna kläder till varandra, jag hittade faktiskt en klänning jag tckte va snygg. Synd bara att jag inte använder klänningar...

Sen gick jag o träffade Axel va me han nå timmar o sen gick jag o mamma på subwa för att köpa mackor till kvällen. Vi ska på brorsans avslutning o då ska man ha mat o typ fika me sig. Eller mat är väl iofs frivilligt men våra mackor blir middagen så :P

Av Emma - 9 juni 2010 20:53

hejsan.

Jag tror jag håller på att bli sjuk, känns inte speciellt kul. Jag ska ju som börja jobba på måndag så då måste jag ju vara frisk!


Igår vare nå klasskompisar som blev sur på mig o en annan för att vi inte sagt att det va sovmorgon då det stog det på schemat + att vår lärare sa det på fredagen. Så när jag o den andra kom dit så fråga dom varför ingen sagt att vi hade sovmorgon. Vi ba: jamen det står ju på schemat o sen sa vår lärare det i fredags.

Då blev som sur.

men men. inte mitt problem om dom vill ösla tid på att vara sur på oss för nånting som är deras fel. det är deras energi som går åt så vafan.


Idag har jag faktiskt inte gjort så mkt. typ skola o sen stan en sväng sen hem.

hare bra!

Av Emma - 8 juni 2010 20:27

Ja, hejsan.

Idag har jag haft skola från tio till tre, sen var jag me axel på stan.

Vi firar faktiskit 1 månad idag... eller fira o fira, vi gjorde inget speciellt men :p

Iaf, efter det så for jag o mamma till hennes kompis för att kolla upp lite saker. Det är nämligen så attför några månader sen så gjorde jag en hår analys och idaga fick jag reda på svaret... Jag har stresset way to much, så om jag inte hade gjort denna analys så hade det kunnat gått illa så det var ju tur. Jag har för lite av nåt ämne som man behöver o för mkt av ett annat :S

Av Emma - 5 juni 2010 13:58

Hej allisammans!

Nu sitter jag hos Axel, för stunden är hna ute o jobba, kom inte ihåg med vad men det va nåt han skulle göra :p

Igår kväll satt han o jag o diskuterade lite om sex. Jag vann diskutionen åp sätt, körde helt över han :D Nu kanske ni vill veta vad vi diskuterade om, jo vi diskuterade om att vi ville göra varandra nöjda, o jag sa att även om inte jag vill nåt så kan jag göra det för att han vill, mn då tyckte han att det var fel för ha vill ju göra mig nöjd o om inte jag vill så blir jag inte nöjd men då sa jag att jag blir nöjd av att göra ha nöjd. Då hade han inget att säga till om :D  hah!

Haha han tyckte jag var smart o att jag skulle bli advokat :p jag har faktiskt funderat lite på det men jag vet inte. får väl se vad som händer i framtiden.


ha en fortsatt trevlig helg!

*-* Blomman

Ovido - Quiz & Flashcards