Never look back!

Alla inlägg den 29 september 2010

Av Emma - 29 september 2010 21:45

Nu är det alldeles strax sängdags. Ska skriva ett blogg inlägg sen blire nog kvällen för mig, kanske ska läsa ikv så man blir klar med boken nån gång, men den är ju sååå himlans trög    men men..


Var iaf på stan hela dagen, bokade in mig på en handledarutbildning man måste gå med dom man ska övningsköra då man ska börja göra det så den 21 ska vi dit. Sen vid 18 -17 kom familjen så då gick vi runt lite, jag hade tänkt köpe en, bh utan axelband, ett par boots och en kofta, men det fanns ingen sån bh som satt bra på mig, bootsen fanns inte i min storlek men dom skulle komma nästa vecka så får köpa dom då, koftan jag sett ut fanns inte min storlek heller för small va för stort, stora i storlekarna jag vet! men sen så gick vi på carlings o där hitta jag en kofta för 319 kr o på jc ett linne jag ska köpa imorrn för 250, ganska dyrt men jag vill ändå ha det.


men nä, nu börjar det bli dags att försöka slappna av så man kan somna nån gång :)

natti natti

Av Emma - 29 september 2010 11:46

Idag hade man sovmorgon till typ 10, sen så satt vi bara o pratade me lärarna eller dom med oss... haha. men iaf, vi pratade om hur vi dom ska göra då vi elever inte lyssnar o inte visar respekt för lärarna så... vi kom fram till att dom skulle ge oss en varning o sen att dom skulle skicka ut oss. Efter det hade jag utveckling samtal, gick väldigt bra o sen hade jag typ som lunch o efter lunchen så har vi karaktär igen där jag inte har nåt att göra o efter den har vi ingen kommunikation som vanligt :p vi har typ haft det två ggr. Så känns lite ovärt att erns komma hit..

men men, ska försöka jobba med lite grejjer jag har kvar i svenska o naturkunskap.

Ovido - Quiz & Flashcards