Never look back!

Alla inlägg den 25 september 2010

Av Emma - 25 september 2010 21:59

Från igår kväll till idag mitt på dagen nån gång så var jag ledare på ett konfa läger. Det va både kul och jobbigt, retade mig på att konfirmanderna hade så lite respekt för oss ledare o så, men vi tog oss iaf genom dygnet.

På natten fick jag och en annan ung ledare lov att säga till tjejerna mer än en gång! Hon o jag kom väl i säng vid 2 på natten o då satt vi o pratade om olika saker till typ halv tre :p Sen när vi väl lagt oss o så, så smsade en kompis mig, vi pratade lite o vid tre sov jag!

Jag sov gott dom timmarna jag sov vilket inte var så många med tanke på att vi klev upp vid åtta tiden på morgonen.


Halv ett var jag typ som hemma så då skyndade jag mig att äta nåt och packa väskan för jag skulle på badhuset med min lillsyrra.

Efter det så fick jag lov att gå hem för det gick inga bussar, o sen så gjorde jag inte så mkt mer förutom att jag for till Axel o glömde min dator hemma :( men men.


fortsatt trevlig helg allesammans

Av Emma - 25 september 2010 21:51

Min pojkvän, Axel, är enligt mig den bästa ! Jag älskar han så otroligt mkt att det inte går att beskriva i ord.

Han stöttar mig då jag behöver det, han finns alltid för mig om det är nåt. Att en kille kunde vara så underbar visste inte jag....

Han har visat mig en sida av kärleken jag aldrig sett förut, en sida jag tkr om! Han med mina vänner har visat mig vad äkta kärlek är.


Vi träffades via en kompis till oss båda, vi började väl umgås mer o mer efter skolan och till slut så blev vi tsm, vilket jag tkr är helt underbart o jag är väldigt glad för det! o jag vet även att han är minst lika gla!


Jag Älskar Dig Babe! <33

Ovido - Quiz & Flashcards