Never look back!

Alla inlägg den 29 maj 2010

Av Emma - 29 maj 2010 17:54

Hej allihopa!

Just nu sitter jag hos mormor, vi for hit idag för att vi inte kunde fara till hon imorgon på morsdag. Igår så hade jag skola till 11.30, Det vi hade var ett matte prov, spelade golf på en och sen så på den sista hade jag inget att göra förutom att plugga till ett prov, så jag fick papperen jag behövde o sen gick jag :p

Vid ett tiden träffade jag axel, vi gick på cubus en sväng för jag skulle köpa nå linnen, blev två st blåa, en mörkare o en ljusare. Sen efter det fick vi inte stå inne på gallerian så vi gick o fikade för att få sitta inne utan att nån sa åt oss :p o då vare lite kul för att david satt där med oss och när vi hade druckit upp drickan så tog david is bitar o bet på dom, men en gång så hade axel suttit o sugit på en för att hans tunga skulle bli kall av nån anledning, men det david inte tänkte på då var att den isbiten axel sugit på var kvar i glaset o då råkade david ta den i mun x)  hahaha.


Vi for hem till mig .vid tre tiden för att jag skulle hinna packa väskan o städa innan jag for till axel, men när vi väl  var hemma så var jag så trött att jag somnade o vaknade inte förrän en halvtimme innan vi skulle fara :p så nån städning blev det icke, men jag klarar mig nog ändå ;)

vi tog bussen in till stan för att kolla på då några kompisar till mig graderade o alla klarade sig :D Grattis till dom!

Det sista vi gjorde innan farsan skjutsade oss till Axel var att hjälpa en kompis till pappa att flytta, me det tog en jävla tid o farsan blev väldigt irriterad för hans kompis hade sagt att det bara va dom stora sakerna kvar att köra dit men det var en jävla massa små grejjer aa + att när vi lastade ur lastbilen så tog typ hälften av bär gubbarna rast o satt o drack en öl o åt godis... Men jag o Axel fick en hundring var iaf.  Sen vare bara att fara till näske som vi skulle göra (alltså fara till axel) Vi hedde på en film då vi väl var hos han men jag somnade efter bara några minuter, så jag gick o la mig då han väckt mig :p

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards